Deel jouw vraag met Spar-ring

Benieuwd of wij kunnen helpen?

Wij zijn ook heel benieuwd. We nodigen je uit om jouw uitdaging met ons te delen. En ja, we realiseren ons heel goed dat hierboven een uitnodiging staat om jouw vraag met ons te delen. We zien in de praktijk vaak dat organisaties worstelen met een uitdaging, maar nog niet in staat zijn om de vraag die daaraan ten grondslag ligt te formuleren.

Via onderstaand formulier kun je jouw vraag of uitdaging met ons delen. Het maakt niet uit als je de uitdaging nog niet helemaal helder hebt, we helpen je graag bij de exacte formulering er van.

Step 1 of 4

Over dit formulier

Wat goed dat je een vraag met ons wilt delen. Met dit formulier kun je ons voorzien van het vraagstuk en aanvullende informatie.

Het formulier bestaat uit 3 pagina's en je bent ongeveer 5-10 minuten bezig met het invullen (afhankelijk van hoeveel informatie je ons wilt verstrekken).

Wat kun je van ons verwachten?

Wanneer we je jouw vraag of uitdaging indient, krijg je direct een ontvangstbevestiging. Daarna kun je van ons verwachten dat:

  • Je binnen 48 uur hoort wanneer we naar jouw vraag kunnen kijken;
  • We binnen 1 week laten weten of we je kunnen helpen bij de vraag of uitdaging, óf dat we aanvullende informatie nodig hebben;
  • Indien het antwoord op bovenstaande 'Ja' is, we binnen 2 weken contact hebben om een datum voor de sessie af te spreken;
  • We de veiligheid van de informatie die je ons verstrekt met de beste intenties en zorg behandelen;
  • We de informatie direct verwijderen indien we samen besluiten dat we niet kunnen helpen bij de vraag of uitdaging.

Je dient een vraag in, en dan?

We hebben jouw vraag ontvangen

We spreken samen een datum af

We doen een uitgebreide intake

We stellen aanvullende vragen

We komen op locatie voor de sessie

Je ontvangt na afloop een uitwerking van ons advies

We nodigen je na een paar maanden uit om ons bij te praten over de ontwikkelingen

Eerst even contact?

We kunnen ons eigenlijk heel goed voorstellen dat je niet zomaar via de website een urgente en belangrijke vraag of uitdaging van jouw organisatie wilt delen. Eerlijk gezegd, zouden wij dat misschien zelf ook niet doen. We kunnen ons dus goed voorstellen dat je voor dat moment al even contact met ons wilt hebben.

Als je wilt kun je via de Leden pagina de LinkedIn-pagina van al ons allemaal vinden. Je kunt dus via LinkedIn contact leggen met één van ons. Of je kunt onderstaand formulier invullen. Dan neemt één van ons contact met je op.

Jouw naam*
Hoe wil je dat we contact opnemen?*
We willen zo min mogelijk informatie uitvragen, maar dat maakt het formulier ook direct heel vatbaar voor spammers. Daarom gebruiken we reCAPTCHA. In principe merk je hier niets van, maar het zou kunnen zijn dat het systeem vraagt om te bewijzen dat je geen robot bent.