Onze Cases & Referenties

Referenties & Cases van Spar-ring

We zijn ontzettend blij dat we al een groot aantal organisaties hebben mogen helpen bij urgente vraagstukken. Ondanks ons enthousiasme, hebben we onze opdrachtgevers beloofd om zorgvuldig met de beschikbare informatie om te gaan. En dat maakt dat het soms lastig is om cases te delen.

Maar onze opdrachtgevers helpen ons hierbij door ons vaak - ongevraagd - te voorzien van mooie testimonials en referenties.

Op deze pagina delen we een selectie van de cases en referenties. We hebben beide zoveel mogelijk geanonimiseerd. Maar de cases en referenties geven nog steeds een goed beeld van de waarde die wij kunnen leveren voor organisaties, je kunt alleen niet herleiden welke organisatie de vraag gesteld heeft. Daarvoor hebben we soms de vraag iets algemener geformuleerd, of delen we een selectie van onze bevindingen.

Quotes & Referenties

Cases

Innovatie

Hoe kunnen we ons nieuw ontwikkelde product zo effectief mogelijk vermarkten?

Meer weten?

Wil je meer weten over een bepaalde case of referentie? Of wil je eens met één van onze opdrachtgever spreken? Neem dan even contact met ons op via hi@spar-ring.nl. We helpen je graag met aanvullende informatie en kunnen je in contact brengen met een aantal van onze opdrachtgevers.