Young Talents binnen Spar-ring

De wereld verandert sneller dan ooit. En de verwachting is dat het tempo van verandering de aankomende jaren niet lager gaat worden, integendeel. Om te zorgen dat onze hulp aan organisaties duurzaam is, hebben wij Young Talents opgenomen binnen Spar-ring. Jonge talentvolle mensen die de technologische revolutie beter begrijpen dan ‘oude garde’ en een beter beeld kunnen vormen van de wereld van morgen.

De Young Talents zijn volwaardig onderdeel van Spar-ring. Ze lopen geen stage, ze zijn er niet voor de rotklusjes. Ze zijn net zo belangrijk als ieder ander lid. De ervaring die andere leden hebben opgedaan in het verleden is waardevol maar kan tegelijkertijd beperkend werken. Daar hebben de Young Talents geen last van. Zij worden niet beperkt door ervaring uit het verleden. Zij hebben een frisse blik en kunnen zonder beperkende kaders denken.

Leren van elkaar

Bij Spar-ring willen we geen monetaire beloning. Wij leveren een maatschappelijke bijdrage, genieten van het helpen van organisaties en het feit dat we kunnen blijven leren is daarvoor onze beloning. Tijdens onze sessies leren we van andere organisaties, van hun leiders en medewerkers. Maar het meeste leren we van elkaar tijdens onze samenwerking.

Door Young Talents als volwaardige leden op te nemen binnen de groep geven we ze een mogelijkheid die we graag zelf hadden gehad aan het begin van onze carrières; leren van ervaren mensen uit het vakgebied. De groep deelt ervaringen, lessen uit het verleden en inzichten die ze hebben opgedaan met de Young Talents.

Tegelijkertijd leert de groep ontzettend veel van de Young Talents. Zij hebben een frisse blik en begrijpen de wereld van morgen veel beter dan de rest dat doet. Zij zijn echte digital natives en integreren technologie moeiteloos met hun input en ideeën.

Geen hiërarchie

We kennen binnen Spar-ring geen hiërarchie, ook niet in het geval van de Young Talents. Iedereen heeft zich impliciet gecommitteerd aan de begeleiding van de Young Talents. Dus we helpen ze bij hun ontwikkeling. En we begrijpen dat ze in hun onervarenheid weleens iets onhandigs doen. In dat geval worden ze geholpen om daar lering uit te trekken. Net als dat we dat andersom van hen verwachten.

Tijdens onze sessies zijn de Young Talents dan ook altijd vertegenwoordigd. Soms door één talent maar bij voorkeur door beide talents. Zij kunnen dan hun rollen tijdens de sessie afwisselen wat leidt tot betere input en een betere leerervaring voor hen.

Meer weten over onze Young Talents?

In het ledenoverzicht is het profiel van Ruben te vinden, hij is de huidige talent binnen de groep. Neem voor meer informatie contact met ons op via hi@spar-ring.nl. Ook als jij je als Young Talent wil aanmelden, we zijn namelijk altijd op zoek naar versterking!

Auteur van dit artikel

ton-ridder-upd-boardroom-200x200

Ton Ridder

Ton is een ervaren bestuurder in de airline- en contactcenter industrie. Hij gelooft als geen ander in de doorslaggevende waarde die mensen hebben binnen organisaties.